Falco ''Så sjukt medryckande och spännande!''

27 July 18

Recensionerna av FALCO fortsätter att fylla de svenska bokbloggarna:


"Har sträckläst Falco av Mons Kallentoft och Anna Karolina. Så sjukt medryckande och spännande! 5 av 5 stjärnor!"

"Falco är helgjuten spänning i världsklass. ... Varje händelse och detalj fyller en funktion, det är helt enkelt ett rasande skickligt hantverk."

"Men shit alltså, det här är så jäkla bra. ... här finns minst tre ögonbrynshöjningar, varav en dessutom fick mig att dra efter andan och min hjärna att gå i spinn. ... När jag slog igen pärmarna så var jag riktigt adrenalinstinn."

"Zack, denna fullständigt oemotståndliga superhjälte. Gudavacker med blonda lockar, stark och uthållig som en Marvel-hjälte, barnsligt omedveten om kriget mot sin egen personlighet, modig, dumdristig, evigt segerrik."

”Falco är en smart, välskriven och underhållande deckare som bjuder på högaktuellt tema med många oväntade vändningar.”

"Falco har alla ingredienser som gör en riktig spänningsroman."

"Vill ni läsa något riktigt ruggigt spännande och bra i hängmattan i sommar så ska ni välja "Falco"!"

"Falco var oerhört spännande och en riktigt bladvändare, nu väntar jag bara på nästa bok!"


Alla recensioner och länkar hittar du här:

Kommentarer (1)

Camilla Andersson: Hej Mons! Jag hoppas du läser kritiken från en person som älskar dina böcker om.Malin Fors Djävulsdoften bryter från de andra böcker a tycker jag. Den saknar det unika ”rösterna” från de avlidna och Malins instinkter som följer henne och bidrar till hennes framgång i sitt arbete. Det saknar jag väldigt mycket och dessutom så innehåller den för mycket misär för att rimligen kunna återspegla ett verkligt liv. Jag tappar intresset för boken och den inlevelse som jag har i läsa det där Malin blivit en ”riktig” person som är lätt att fästa sig vid och idéntifiera sig med. Boken får därför ett besviket 2 av 5 av mig. De andra böckerna ligger på 4 och 5 av de möjliga 5. Jag har läst massor av deckare i mitt vuxna liv så jag anser mig vara en värdig kritiker. Böckerna om Ja k lyckas inte heller fånga mitt intresse. Tyvärr. Mvh Camilla 42 år.