Pesetas och Marbella club ute nu

25 November 11

Nu hittar du nyutgåvorna av Pesetas och Marbella club i bokhandlarnas pockethyllor bredvid mina pocketböcker om Malin Fors. Båda har nya omslag och nya förord som jag skrev på plats i Madrid och Marbella tidigare i år.

I förorden beskriver jag hur böckerna blev till, vilket Madrid och vilket Marbella jag skrev om då och vilket Madrid och Marbella jag ser när jag återvänder nu. Om vilka karaktärerna, Carl och Katerina i Pesetas, skulle vara idag och vilka som skulle kunna vara Vladi och Kati i Marbella och runt om i Europa idag, tio år senare. Men också några ord om vem jag själv var då och vem jag är idag, vad jag ville då och vad jag vill idag med mitt skrivande.

Jag hoppas förstås att så många som möjligt av mina läsare upptäcker böckerna och gillar vad de läser.

När jag skrev dessa två romaner i slutet av 90-talet och början av 00-talet tillbringade jag mycket tid i Spanien. Kanske är det inte så underligt att båda handlar om svenska män i ungefär den ålder jag själv var i då, som av olika anledningar befinner sig i Spanien. Marbella club utspelar sig förutom i Marbella och Spanien även i stora delar av Europa. Marbella club ville jag faktiskt först betitla Thriller Europa.

Kommentarer (0)