Kallentofts årsslut

19 December 11

Som vanligt har hösten varit intensiv. Det är då jag färdigställer mina manus till kommande böcker och skickar in till förlaget. Det här året var det nytt förlag: Forum.

I höst har också flera av mina böcker kommit ut på nya språk. Största händelsen var förstås när Midvinterblod kom ut i England och Australien i oktober, och det har blivit flera promotionresor till London under hösten. Midvinterblod har också precis kommit ut i Brasilien.

Fler boksläpp under hösten: Sommardöden kom ut i Italien, Ryssland och på Island, Höstoffer i Finland, Polen och Portugal, Vårlik i Norge och Frankrike.

Till våren väntar jag med spänning på när Midvinterblod kommer ut i USA och Kanada. En stor promotionresa är beräknad till maj till New York där förlaget Simon & Schuster har en alldeles egen skyskrapa. Och redan till sommaren kommer Sommardöden ut i England och Australien.

Det är också nu klart med en uppföljare till Food Noir, med nya reportage från mina matresor världen över. Tills dess kan du läsa några av reportagen i boken här.

Även fler böcker, fler språk och fler intressanta projekt på gång. Mer om det senare!

Kommentarer (0)