Release för HEROINE

08 June 17

På måndag släpps HEROINE som den fjärde delen i Herkulesserien om stockholmspolisen Zack Herry. Men redan i morgon börjar lanseringen. 

I morgon fredag kan ni höra Markus och mig i Radio Örebro klockan 17:00. Och på lördag klockan 14-15 är det release på Adlibris Marknad, Regeringsgatan 55 i Stockholm. 

På måndag klockan 8:00 dyker vi upp i rutan i Nyhetsmorgon på TV4, och samma kväll klockan 18:30 hör ni oss i Radio P5. 

Heroine is the next Zack Herry crime

29 April 17

Laying my last touch on Heroine, the next installment in the Zack series. Out in Sweden 12th of June.

Easter readings

12 April 17

These are my latest translations of my Malin Fors and Zack crimes: Vandengle / Water Angels in Danish, Verslaafd / Bambi in Dutch and Zeměbouře / Earth Storm in Czech. 

Happy Easter reading!

Malin Fors som tv-serie

09 April 17

– TV4 tittar på så många olika projekt och ingenting är beslutat. Men det vore extremt kul om det blir av. Jag har fått frågorna säkert tusen gånger när jag är i Linköping – "när får vi se Malin i rutan, när får vi se Linköping på film", säger Mons.

– Det görs ju jättebra film i filmstudio och där en stad får vara en annan. Men för mig personligen är det extremt viktigt; hjärtat finns på östgötaslätten och jag vill att miljöerna är de verkliga. De tv-serier som är allra bäst är inspelade i autentiska miljöer – Gomorra i Neapel, the Wire i Baltimore, Sopranos i New Jersey ...

   Läs hela intervjun i Corren här

BAMBI is No1 on the Official Bestseller List

19 March 17

BAMBI is No1 on the official Swedish paper back bestseller list at Svensk Bokhandel. That means that Bambi was the paper back that sold more than any other in Sweden in February 2017, in all stores combined. 

   Bambi is the third book in the HERCULES series which I write together with Markus Lutteman.