BAMBI etta på topplistan

21 February 17

BAMBI har just kommit ut i pocket och ligger redan överst på topplistorna. Det här fotot tog jag på Arlanda igår. 

Samtidigt kan du få tag på mina senaste inbundna böcker på bokrean, från ZACK och LEON för 55 kr på Bokus till BAMBI för 85 kr och DJÄVULSDOFTEN för 89 kr på Adlibris. ELDJÄGARNA hittar du för 65 kr på båda nätbokhandlarna. Även Akademibokhandeln har bra reapriser på mina böcker. 

Releases this month (February 2017)

04 February 17

LEON has just been published in French and two more translation are about to be released this month of February: FIRE HUNTERS in Polish and WATER ANGELS in Icelandic. 


Read about them here:


Fire Hunters out in Poland and Norway

03 January 17

ELDJÄGARNA / FIRE HUNTERS is soon to be released in its first translations - in Polish and Norwegian. Fire Hunters is my ninth crime novel about police inspector Malin Fors at the Linköping Police Force.

Read about FIRE HUNTERS in English here - in Polish here - and in Norwegian here.

Rösta fram BAMBI eller Djävulsdoften

02 December 16

BAMBI och Djävulsdoften är nominerade till Stora Ljudbokspriset 2016 och det är du som lyssnare som röstar vilka 5 spänningsböcker som går vidare till finaljuryn. 

Klicka på länken och på den rosa RÖSTA-knappen senast den 11 december.

Djävulsdoften: ''En riktig deckare''

27 November 16

Här är fler röster om Djävulsdoften: 

"Det är realistiskt, dramatiskt, svettigt, pulserande, fräckt och hard core; lite grand som staden själv, vars miljöer skildras med ett noggrant öga.

   Läge för ett hårt paket som julklapp? Här behövs ingen tvekan!"

C Lundh, Mariestads-Tidningen


"Mons Kallentoft kan som ingen annan bygga upp en spänning som gör att man fortsätter att läsa även om man bestämt att det är dags att sova. Och har man varit i Bangkok känner man verkligen igen pulsen, svetten och stöket. Härligt!"

Lena Jonsson, Skaraborgs Allehanda


"Mons Kallentoft är en svensk författare som skriver i en klass för sig. 
   Var fast redan efter första boken i serien om Malin Fors. Det är en blandning av känslomässig poesi och grymheter samtidigt som vardagslivet också gestaltas. Det är den blandningen som gör att Malin Fors har blivit en sån succéserie."

Elina, Ellybellybi


"En riktigt deckare"

Mats Garme, Ölandsbladet

Läs mer här: