A hedonic adventure
Food Noir and Food Junkie are my tributes to gastronomy. In Food Junkie I mention a lot of restaurants in Europe, Asia, USA and Australia. Find their addresses here.
Two of my food and travel stories are translated into Spanish. Find them here.
In Swedish: Ett hedonistiskt äventyr
Jag har haft som ambition att förnya främst den gastronomiska
journalistiken, min egen blandning av gonzo, new journalism och ett
litterärt, ganska självbespeglande, sätt att presentera världen på. Det
går att beskriva världen utifrån vilken utgångspunkt som helst. En
ledande kock eller en schysst halstrad anklever duger bra för mig.
Food Noir och Food Junkie är mina hyllningar till gastronomin. I Food Junkie nämner jag ett stort antal restauranger och krogar runt om i världen. Adresserna till dem hittar du under
Food Junkie.
Under flera år skrev jag rese- och gastronomijournalistik tidningar som
Gourmet, SAS Seasons Magazine, Veckans Affärer och Icon Magazine.
Under 2008 skrev jag krönikor för Veckans Affärer om mina restaurangbesök världen över.